Bekijk hier
onze diensten

Prachtige boeketten

Bij Bloomhoff geloven we dat een boeket meer is dan alleen bloemen. Het is een verhaal, een emotie, een gebaar. Daarom stellen we met de grootste zorg en aandacht onze boeketten samen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele blijk van waardering, een liefdevolle verrassing, of een weelderige felicitatie, ons assortiment biedt voor elke gelegenheid het perfecte boeket. Laat je verrassen door de seizoensgebonden creaties of laat een boeket op maat samenstellen die jouw persoonlijke boodschap overbrengt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op

Buitenbloemen

Buiten bloemen brengen leven en kleur aan elke tuin, balkon of terras. Bij Bloomhoff selecteren we zorgvuldig planten die niet alleen mooi zijn, maar ook bestand tegen ons wisselvallige klimaat. Van fleurige zomerbloeiers tot winterharde vaste planten, wij zorgen ervoor dat je ook buiten van de natuurlijke schoonheid kunt genieten. Laat je adviseren door onze experts en ontdek welke buiten bloemen het beste passen bij jouw buitenruimte.

Speciale verzoeken

Wij helpen ook bij speciale verzoeken, denk hierbij aan bruids- en rouwboeketten. Wil je weten wat wij allemaal voor je kunnen doen?

Neem dan contact op!

Accessoires

Een prachtig boeket of een levendige plant verdient een passende presentatie. Bij Bloomhoff vinden we dat accessoires zoals vazen, potten en decoratieve elementen de schoonheid van bloemen en planten versterken. Daarom bieden we een breed assortiment aan stijlvolle, moderne en klassieke accessoires aan die elk interieur een extra dimensie geven. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische vaas of een opvallende plantenpot, bij ons vind je het perfecte accessoire om je bloemen en planten in de spotlight te zetten.

Contact

formulier

010-31 05004

info@bloomhoff.nl

Bloemhof 1, Maassluis

website door Brandling